loader image

Software

Solutions

Autorizado

Som distribuïdors autoritzats de tots els productes de Software DELSOL, creadors de la coneguda suite de programes per a la gestió de la seva empresa.

FACTUSOL és un programa de facturació gratuït que serveix per gestionar la facturació de la teva empresa i portar el control d’estoc.

S’adapta fàcilment a les necessitats dels usuaris i ofereix la informació de manera visual i atractiu.

És un software de facturació molt complet que pot cobrir qualsevol necessitat que tingui la seva PIME, no vas a trobar a faltar cap funció.

Serveix per a tot tipus d’activitats que requereixin gestionar compres, vendes, estoc, cobraments, pagaments, etc.

CONTASOL és un programa de comptabilitat professional gratuït desenvolupat per complir amb els requeriments fiscals de qualsevol empresa.

S’adapta fàcilment a les necessitats dels usuaris i ofereix la informació d’una manera visual i atractiu.

És un software comptable molt ampli on no vas a trobar a faltar cap funció que requereixis durant la gestió comptable de la teva pime.

TPVSOL és un mòdul a manera de terminal punt de venda per gestionar les vendes diàries de qualsevol comerç minorista.

S’integra a la perfecció amb el nostre programa de facturació gratuït FACTUSOL, per oferir-te la gestió més exhaustiva de la teva petita o mitjana empresa.

Disposar d’un software de TPV adequat és una ajuda fonamental per a tot tipus de comerços minoristes.

ESTIMASOL és un software d’estimació gratuït que està preparat perquè el instal i comencis a funcionar immediatament.

Pots tenir tants usuaris com vulguis, instal·lar-lo en xarxa i crear totes les empreses que necessitis, amb una versió única, sense límit.

A partir del moment en què comences a treballar amb el software podràs comprovar per tu mateix que es pot fer servir des del primer minut sense necessitat de complicades configuracions o càrregues de dades enutjoses.

GESTORSOL és un programa de facturació de serveis molt senzill d’utilitzar per a la gestió de la teva empresa de serveis.

Tant si tens una Pime com si ets un professional o autònom, descobriràs que GESTORSOL és el programa de gestió perfecte per al sector serveis.

NOMINASOL és un software de nòmines i assegurances socials que s’instal·la de forma molt senzilla i que permet començar a treballar ràpidament.

No té límit d’ús permetent crear tantes empreses com necessitis.

És multiusuari i es pot instal·lar en xarxa local, sense límits.

És un programa molt intuïtiu, disposa d’una empresa d’exemple i també un conveni perquè puguis veure un cas real aplicat, a partir d’aquí pots crear tants com necessitis.

Dónde encontrarnos