loader image

Software

Solutions

Solucions informàtiques per a particulars i empreses

Utilitzi el nostre software i serveis per aconseguir fer realitat els seus objectius de negoci

Software Solutions li ofereix solucions de software standard i a mida per al seu negoci així com serveis de consultoria informàtica.

No podem implementar la solució adequada al seu negoci sense conèixer perfectament les seves necessitats. Assegurar-se que el que li proporcionem és exactament el que el seu negoci necessita és la part que fa a Software Solutions diferent.

El nostre mètode de treball es dirigeix a dissenyar un software en què sigui el propi software què s’integri perfectament en el seu negoci i no el negoci el que hagi de integrar-se i adaptar-se al software.

PROGRAMACIÓ A MIDA

Software Solutions li ofereix la possibilitat de desenvolupar software i serveis específicament per a vostè perquè aconsegueixi treure el màxim profit de les solucions que desenvolupem per al seu negoci.
Més info.

SOFTWARE STANDARD

els nostres productes permeten diverses opcions de personalització perquè permetin adaptar-se perfectament al seu negoci.
Més info.

DISSENY WEB

A Software Solutions li ajudem a crear una imatge de marca, dissenyar i gestionar el seu negoci a internet.
Més info.

XARXES SOCIALS

Software Solutions li ofereix la possibilitat de gestionar les xarxes socials i la interacció amb els usuaris, perquè el seu negoci tregui partit d’elles.
Més info.

APLICACIONS MÒBILS

Software Solutions desenvolupa la seva pròpia gamma d’aplicacions mòbils així com també ofereix el servei de desenvolupament d’aplicacions mòbils a mida.
Més info.

CONSULTORIA

Si el seu negoci necessita de respostes o consells específics, Software Solutions pot ajudar a resoldre aquestes qüestions i proposar-li les solucions i idees que facin el seu negoci més eficient i amb més possibilitats.
Més info.

SERVEI TÈCNIC

L’ajudem a resoldre tots els problemes i situacions de la manera més còmoda per a vostè, utilitzant un ampli ventall d’eines que millor s’adaptin a les seves necessitats.
Més info.

Contacta con nosotros

Dónde encontrarnos