loader image

Software

Solutions

Som distribuïdors autoritzats de tots els productes de NCS Software, creadors de programes per a la gestió de la seva empresa.

NCS Fiscal: Software Fiscal per Assessories
NCS Fiscal és un potent software integrat amb NCS Laboral i NCS Comptabilitat en l'Entorn Assessories, una aplicació especialment dissenyada per elaborar i controlar tot el treball del despatx assessor i realitzar un seguiment i control dels seus clients.

NCS Laboral: Software laboral per Assessories
NCS Laboral confecciona les Nòmines i Assegurances Socials i permet a assessories laborals la gestió integral del seu despatx en unió amb l'Entorn Assessories.
Com a component de la suite NCS Assessor combina amb NCS Fiscal i NCS Comptabilitat per ser l'eina de gestió ideal per als despatxos professionals.
NCS Laboral està orientat a facilitar a les assessories laborals la confecció de nòmines, enviament del Detall de Bases, contractes de treball, declaracions periòdiques de retencions d'IRPF i simulació de costos salarials d'empreses enquadrades en el règim general i altres règims especials de la Seguretat social.

NCS Comptabilitat: Software de Comptabilitat per Assessories
NCS Comptabilitat és el programa de comptabilitat idoni per a l'assessoria, adaptat al SII (Subministrament Immediat d'Informació), ofereix la potència d'un ERP professional pel cost d'un programa per a la pime.
Desenvolupat amb una moderna eina de programació sobre una base de dades SQL Server de Microsoft, confereix a l'aplicació una extraordinària potència, seguretat i escalabilitat sobre el tractament de les dades introduïdes.
La nostra aplicació de comptabilitat està preparada per al SII (Subministrament Immediat d'Informació) permetent la confecció i presentació dels registres, així com rebre i solucionar els notificats com incorrectes.

NCS Datos: Software RGPD online per assessories.
NCS Datos és l'únic software RGPD en línia que analitza els riscos del seu despatx i dels seus clients complint amb els requisits i obligacions del nou RGPD. A més, inclou sense cost per a l'assessor, la formació necessària per a l'obtenció del Certificat de competències acadèmiques sobre "El delegat de protecció de dades en el RGPD"
Amb NCS Datos, el nostre software RGPD en el núvol, l'assessor pot implementar i mantenir el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) a tota la seva cartera de clients sense esforç, de forma àgil, gràcies a tots els seus processos automatitzats.

NCS Gestió: Software de gestió per a empreses
NCS Gestió compon juntament amb NCS Comptabilitat la suite NCS Empresa l'ERP de NCS. És el nostre software de facturació i control de magatzem per a la petita i mitjana empresa, multimagatzem i multiusuari i multiseu.
Està adaptat al SII (Subministrament Immediat d'Informació) i al criteri de caixa per a la liquidació de l'IVA.
Una aplicació de fàcil maneig, amb opcions específiques i parametritzacions adaptades a diferents tipus de sectors empresarials que li permeten optimitzar la gestió d'aprovisionament, comercialització i la seva cartera de clients.
La seva integració amb NCS Shop uneix una botiga Online amb la gestió completa de la venda (BackOffice) des NCS TPV, així mateix el seu enllaç amb "NCS TPV" fa a l'aplicació ideal per a empreses amb punts de venda minorista.

NCS TPV: Restaurants
NCS TPV Restaurants és un software creat per cobrir les necessitats de la restauració i establiments hostalers.
Amb aquest software podem controlar des de l'obertura de la venda o ocupació d'una taula, fins al seu tancament, passant per la impressió de la factura / tiquet, impressió de la comanda en cuina / celler i l'actualització de les estadístiques de vendes (articles, clients, venedors etc.) d'una forma àgil i senzilla, incloent l'ús de pantalles tàctils, terminals de mà, Smartphone, etc.

NCS TPV: Comerços
NCS TPV Comerços és un mòdul creat per cobrir les necessitats del comerç de venda al detall i de la micropime.
Amb aquest mòdul podem controlar des de l'obertura de la venda, fins al seu tancament, passant per la impressió de la factura / tiquet, i l'actualització de les estadístiques de vendes (articles, clients, venedors etc.) d'una forma àgil i senzilla.
La seva integració amb NCS Shop uneix una botiga Online amb la gestió completa de la venda (BackOffice) des NCS TPV.
Està integrada amb NCS Comptabilitat per a la creació dels apunts de les factures i els cobraments i amb NCS Gestió potencia la versatilitat del nostre ERP, ja que pot gestionar magatzems i punts de venda directa.

Contacta con nosotros

Dónde encontrarnos