loader image

Software

Solutions

Serveis

Programació a Mida

Moltes vegades, el seu negoci és únic, i com a tal, requereix solucions úniques i a mida.

Software Solutions li ofereix la possibilitat de desenvolupar software i serveis específicament per a vostè perquè aconsegueixi treure el màxim profit de les solucions que desenvolupem per al seu negoci.

El nostre mètode de treball es dirigeix a dissenyar un software en què sigui el propi software què s’integri perfectament en el seu negoci i no el negoci el que hagi de integrar-se i adaptar-se al software.

Xarxes Socials

La importància avui en dia de les xarxes socials és cruzial per a les empreses. Sovint, les empreses no disposen de prou recursos (personal o temps) per dedicar-li el esforç necessari per a una correcta gestió d’aquestes xarxes socials.

És per això, que Software Solutions li ofereix la possibilitat de gestionar les xarxes socials i la interacció amb els usuaris, perquè el seu negoci tregui partit d’elles.

Contacti amb socialmedia@softwaresolutionsonline.com per sol·licitar més informació

Servei tècnic i manteniment

En el dia a dia de la seva empresa, sorgeixen problemes i situacions de tot tipus que necessiten ser resoltes de la forma més ràpida i eficient.

Software Solutions disposa d’un departament específic per donar suport tècnic al seu negoci, en el qual l’ajudem a resoldre tots aquests problemes i situacions de la manera més còmoda per a vostè, utilitzant un ampli ventall d’eines que millor s’adaptin a les seves necessitats.

Contacti amb support@softwaresolutionsonline.com per sol·licitar més informació

Software Standard

Software Solutions desenvolupa la seva pròpia gamma de productes i solucions.

Amb elles, és possible abastar i implementar-se en una àmplia varietat de negocis.

Tot i així, els nostres productes permeten diverses opcions de personalització perquè permetin adaptar-se perfectament al seu negoci.

Disseny Web

Actualment qualsevol negoci necessita estar present a internet.

Tenir presència i una imatge de marca a la xarxa és de vital importància i una decisió estratègica en el present i futur del seu negoci.

A Software Solutions li ajudem a crear una imatge de marca, dissenyar i gestionar el seu negoci a internet.

Serveis de Consultoria i IT

Si el seu negoci necessita de respostes o consells específics, Software Solutions pot ajudar a resoldre aquestes qüestions i proposar-li les solucions i idees que facin el seu negoci més eficient i amb més possibilitats.

Aplicacions Mòbils

En el món actual, els telèfons intel·ligents i les tablets són presents a cada racó de la societat.

El aprofitar aquestes tecnologies és clau per al seu negoci.

Software Solutions desenvolupa la seva pròpia gamma d’aplicacions mòbils així com també ofereix el servei de desenvolupament d’aplicacions mòbils a mida.

Aquestes aplicacions poden ser independents o integrades amb altres solucions existents.

Dónde encontrarnos