loader image

Software

Solutions

Primers passos del dissenyador de sales

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Una de les parts més importants de Chef Manager, volem que sigui la interfície d’usuari.

Avui en dia, un programa no ha de ser “només” funcional, sinó que ha de ser senzill d’utilitzar i ha de ser “atractiu”.

Normalment, els programes per a hostaleria com ho és aquest, solen estar de cara al públic, és per això que han de donar una imatge d’acord amb el nostre negoci.

És per això, que intentem crear una aplicació que sigui atractiva i moderna, en la qual els usuaris i els clients del negoci vegin una aplicació fàcil d’utilitzar i recognoscible.

Uns dels punts centrals de la nostra aplicació, és la representació visual d’una sala o menjador. Aquesta sala és la que ens ensenya les taules, la seva ocupació, el seu estat etc

Però per poder utilitzar aquestes sales o menjadors durant el dia a dia del restaurant, ens cal una part del programa que ens permeti crear aquestes sales o menjadors, donar-li la forma i afegir els elements tant bàsics com ornamentals que l’usuari consideri necessaris.

I aquest editor de sales, és un de les parts del programa en què estem actualment treballant. Aquesta és una part complicada i laboriosa en la que dia a dia, afegim funcionalitats i intentem millorar la usabilitat.

Ara mateix, en l’estat actual de desenvolupament, tenim l’editor, amb peces (encara preliminars) i un conjunt de funcionalitats que comencen a donar l’oportunitat de crear sales.

Es poden afegir peces personalitzades (sòls, taules, peces ornamentals, etc.), podem arrossegar i deixar anar peces a la sala, podem modificar-les amb l’editor de propietats de cada peça, podem esborrar-les, clonar, moure cap endavant o cap enrere com altres editors poden fer, gravar, buidar la sala, etc.

Ara mateix, estem implementant les maneres d’interacció (selecció, moure, canviar la mida, rotar)

En els propers dies, anirem descobrint com avança el desenvolupament d’aquesta i altres àrees del programa.

Esperem les vostres opinions i qualsevol idea que pugui ser d’interès a l’hora de ser implementada.

En el vídeo que acompanya aquest article podeu veure un petit exemple d’algunes de les funcionalitats i el “look” que té l’editor.

Anirem publicant aquest i altres vídeos en el nostre canal de Youtube

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NLIlyFmyjog?rel=0&w=560&h=315]

Compártelo

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dónde encontrarnos